Διαδικασίες αδυνατίσματος σε σαλόνια - η αποτελεσματικότητα των διαδικασιών καλλυντικής διαμόρφωσης σώματος

Μαζί με τη διατροφική διόρθωση και τον αθλητισμό, εξίσου αποτελεσματικό αποτέλεσμα φέρνουν ειδικές διαδικασίες απώλειας βάρους στα σαλόνια. Υπάρχουν πολλά από αυτά - μερικά στοχεύουν μόνο στη βελτίωση της κατάστασης του δέρματος, ενώ άλλα επηρεάζουν το στρώμα λίπους. Οποιοδήποτε είδος χαρακτηρίζεται από ορισμένα αποτελέσματα και οφέλη. Διαβάστε περισσότερα για τις πιο αποτελεσματικές διαδικασίες απώλειας βάρους από τις πληροφορίες με την παρακάτω φωτογραφία.

Αισθητικές επεμβάσεις αδυνατίσματος

Όλες οι διαδικασίες που προάγουν την απώλεια βάρους χωρίζονται σε καλλυντικές και μηχανικές. Τα τελευταία είναι πιο αποτελεσματικά στην επίτευξη αποτελεσμάτων, αλλά δεν είναι τόσο ασφαλή, γιατί έχουν μεγαλύτερο αριθμό αντενδείξεων. Για το λόγο αυτό, πολλές γυναίκες επιλέγουν θεραπείες ομορφιάς αδυνατίσματος στα σαλόνια. Χαρακτηρίζονται από ένα ήπιο και χαλαρωτικό αποτέλεσμα. Αυτές οι διαδικασίες περιλαμβάνουν:

 1. Λούτρο. Η υψηλή θερμοκρασία αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, επιταχύνοντας έτσι τη διαδικασία καύσης λίπους.
 2. Φυτοβαρέλι κέδρου. Είναι μια μίνι σάουνα. Με στόχο την απομάκρυνση της περίσσειας υγρών, τη μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας.
 3. Περιτυλίγματα και μάσκες. Αυτές οι διαδικασίες είναι πολύ παρόμοιες μεταξύ τους. Είναι ζεστά ή κρύα. Πριν από την ίδια τη συνεδρία, το σώμα τρίβεται και στη συνέχεια καλύπτεται με επαγγελματικά προϊόντα, τα οποία περιλαμβάνουν ενεργοποιητή θαλάσσο. Το wrap δρα στην κυτταρίτιδα, απομακρύνει τοξικές ουσίες, θρέφει το δέρμα.
 4. Μασάζ. Η καλλυντική φύση είναι κυρίως χειρωνακτική. Ένας άλλος τύπος είναι ο βελονισμός, ο οποίος επηρεάζει τα ειδικά ενεργά σημεία του σώματος. Οι διαδικασίες μασάζ παράγουν το αποτέλεσμα της λεμφικής παροχέτευσης - βελτιώνοντας τη ροή του αίματος, συσφίγγοντας το περίγραμμα του σώματος και μειώνοντας την κυτταρίτιδα.

Διαδικασίες υλικού αδυνατίσματος

Επιλέγοντας την απώλεια βάρους υλικού, μπορεί κανείς να ελπίζει σε ένα πιο αποτελεσματικό αποτέλεσμα, αλλά τέτοιες διαδικασίες είναι πιο ακριβές από τις απλές από την κοσμετολογία. Όλα έχουν διαφορετικούς τρόπους δράσης στο σώμα. Κάποια βοηθούν στην επίτευξη του αποτελέσματος μέσω του ηλεκτρικού ρεύματος, άλλα μέσω του κρύου. Υπάρχουν διαδικασίες που βασίζονται στον υπέρηχο ή σε ειδικά κουτιά που δημιουργούν κενό. Από τις πιο αποτελεσματικές διαδικασίες κομμωτηρίου, διακρίνονται τα ακόλουθα:

 1. Μεσοθεραπεία. Συνίσταται στην εισαγωγή ειδικών μιγμάτων βιολογικά ενεργών ουσιών κάτω από το δέρμα, τα οποία επιταχύνουν τις διαδικασίες διάσπασης του λίπους.
 2. Κρυοθεραπεία. Αυτή η συνεδρία στο κομμωτήριο συνίσταται στην έκθεση του δέρματος στο κρύο τοπικά (κρυοηλεκτροφόρηση) ή γενικά (κρυοσάουνα).
 3. Οζονοθεραπεία. Είναι η διαδικασία εισαγωγής ενός παρασκευάσματος από ένα ισχυρό οξειδωτικό του όζοντος στο στρώμα λίπους. Χάρη σε αυτόν, το λίπος λιώνει σε προβληματικές περιοχές.
κρυοθεραπεία για απώλεια βάρους

LPG μασάζ

Αυτή η διαδικασία ενδείκνυται για κυτταρίτιδα, χαμηλή ελαστικότητα δέρματος, οίδημα και τοπικές εναποθέσεις λίπους. Το ανεπιθύμητο στρώμα στην προβληματική περιοχή σφίγγεται με ειδικούς κυλίνδρους. Κάτω από αυτά δημιουργείται ένα αποτέλεσμα κενού, λόγω του οποίου ζυμώνεται το δέρμα. Ως αποτέλεσμα, διεγείρεται η κυκλοφορία του αίματος, ενισχύεται ο μεταβολισμός στα κύτταρα. Το αποτέλεσμα θα είναι αισθητό ακόμα και μετά από μία συνεδρία. Συνιστάται να συμπληρώσετε 6 από αυτά συνολικά για να εδραιωθεί το αποτέλεσμα.

Το μασάζ LPJI εκτελείται μόνο πάνω από ένα ειδικό κοστούμι, το οποίο φοριέται πριν από τη συνεδρία. Αποτελείται από έναν ελαστικό ενδρολογικό ιστό που διασφαλίζει την υγιεινή της διαδικασίας. Επιπλέον, το κοστούμι μειώνει τον πόνο όταν η συσκευή γλιστράει πάνω από το σώμα, εμποδίζει το δέρμα από το υπερβολικό τέντωμα. Το αποτέλεσμα των προσκολλήσεων μπορεί να είναι διαφορετικό - από χαλαρωτικό έως επιθετικό, "σπάσιμο" λιποκυττάρων.

LPG μασάζ με κυλίνδρους κενού

Ένας άλλος τύπος κομμωτικής διαδικασίας για τον οποίο χρησιμοποιείται μασάζ με συσκευή υγραερίου είναι το λιπομασάζ. Πραγματοποιείται χωρίς ειδικό κοστούμι σε ανοιχτό δέρμα με χρήση καλλυντικών κατά της κυτταρίτιδας και ειδικών ελαίων. Η διαφορά μεταξύ της διαδικασίας είναι ότι βοηθά στον καθαρισμό της επιδερμίδας από τα κεράτινα λέπια. Επιπλέον, χωρίς στολή, απελευθερώνεται περισσότερος ιδρώτας και εκχύλισμα σμηγματογόνων αδένων, δηλ. Οι σκωρίες και οι τοξίνες απελευθερώνονται πιο ενεργά. Ακολουθούν μερικά ακόμη χαρακτηριστικά του λιπομασάζ:

 1. Το μασάζ κενού έχει ισχυρότερη επίδραση στο έργο του κεντρικού και του περιφερικού νευρικού συστήματος. Αυτό ενισχύει τις μεταβολικές διεργασίες.
 2. Η μηχανή μασάζ με ρολό είναι εξοπλισμένη με μεταλλικά μέρη που γλιστρούν εύκολα σε ανοιχτό δέρμα, ειδικά λάδι.
 3. Η εφαρμογή σκευασμάτων κατά της κυτταρίτιδας απευθείας στο δέρμα βοηθά στην περαιτέρω ενυδάτωση του δέρματος.
 4. Όταν κάνετε μασάζ χωρίς κοστούμι, ο ειδικός μπορεί να δει καλύτερα τις προβληματικές περιοχές και τις αλλαγές τους.

Μασάζ αδυνατίσματος

Το σημερινό επαγγελματικό μασάζ για απώλεια βάρους ονομάζεται μυοδιέγερση. Μια ειδική βεντούζα - ηλεκτρόδια - είναι προσαρτημένη στο ανθρώπινο σώμα στην περιοχή των μεγαλύτερων μυών. Τα μικρορεύματα τροφοδοτούνται μέσω αυτών, δημιουργώντας ένα φορτίο, παρόμοιο με αυτό που είναι τυπικό για την προπόνηση στο γυμναστήριο. Αυτό προκαλεί τη σύσπαση των μυών, χάνοντας έτσι θερμίδες (έως 2000 ανά συνεδρία) και καίγοντας λίπος. Η μυοδιέγερση έχει υψηλότερο κόστος, αλλά είναι από τις πιο αποτελεσματικές. Για καλό αποτέλεσμα, συνιστάται να κάνετε 10 συνεδρίες. Απαγορεύεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, των κρίσιμων ημερών και των όγκων.

Πρόγραμμα διαμόρφωσης σώματος

Καμία δίαιτα ή περιτύλιγμα σώματος δεν θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα λιποκύτταρα. Το μειώνουν μόνο, αλλά με ακατάλληλη διατροφή αυξάνεται και πάλι ο όγκος του. Η σπηλαίωση χρησιμοποιείται για να σπάσει την ισχυρή μεμβράνη του λιποκυττάρου και να αφαιρέσει το περιεχόμενό της. Η αρχή λειτουργίας ενός τέτοιου προγράμματος διαμόρφωσης σώματος είναι παρόμοια με τη λιποαναρρόφηση, όταν το λίπος αφαιρείται σε μια συγκεκριμένη προβληματική περιοχή. Λόγω της δράσης της συσκευής, σχηματίζονται φυσαλίδες στον μεσοκυττάριο χώρο των λιποκυττάρων. Στη συνέχεια σκάνε και δημιουργούν ωστικό κύμα. Αυτό καταστρέφει το λιποκύτταρο.

συσκευή μασάζ για απώλεια βάρους

Αφαίρεση λίπους από την κοιλιά

Η πρεσοθεραπεία είναι μια σύγχρονη εναλλακτική στο μασάζ, γιατί αντικαθιστά 10 από τις συνεδρίες του ταυτόχρονα. Μπορείτε να χάσετε έως και 2-5 εκ. κάθε φορά. Το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας για τη μείωση της κοιλιάς βασίζεται στην πίεση που βιώνει ένα άτομο όταν φοράει ένα ειδικό κοστούμι. Ο αέρας εγχέεται σε αυτό με παύσεις από 0, 5 έως 2 λεπτά, γεγονός που οδηγεί σε αυξημένη κυκλοφορία του αίματος. Η εντύπωση είναι ότι φοράς κορσέ. Το αποτέλεσμα θα είναι η αποβολή των περιττών υγρών και η απώλεια βάρους. Για να εδραιωθεί το αποτέλεσμα, είναι απαραίτητο να υποβληθείτε σε μια πορεία 14 συνεδριών με συχνότητα 1 κάθε 2 ημέρες.

Θεραπείες SPA αδυνατίσματος

Τα σαλόνια μπορούν να προσφέρουν άλλους ενδιαφέροντες και απολαυστικούς τρόπους απώλειας βάρους. Αυτές είναι θεραπείες αδυνατίσματος SPA. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν περιοχές όπως περιτυλίγματα, λουτρά, πίλινγκ και μασάζ. Τα τελευταία είναι τα πιο κοινά. Τα μασάζ μπορούν να συνδυαστούν με body wraps, αρωματοθεραπεία, peeling. Η χειροκίνητη επιλογή δίνει ένα καλό αποτέλεσμα, επειδή η πίεση γίνεται καλύτερα αισθητή με αυτόν τον τρόπο και το σώμα χαλαρώνει. Από το τύλιγμα, τα πιο ευχάριστα και αποτελεσματικά είναι:

 1. Σοκολάτα. Αναζωογονεί, ενυδατώνει το δέρμα, βοηθά στη μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού. Πριν από τη διαδικασία στο σαλόνι, το σώμα μαγειρεύεται στον ατμό, στη συνέχεια τρίβεται και στη συνέχεια καλύπτεται με μια σύνθεση σοκολάτας.
 2. Περιτύλιγμα με φύκια. Δεν είναι λιγότερο δημοφιλές στα περισσότερα σαλόνια. Η αραίωση μιας ειδικής σκόνης με αιθέρια έλαια ενισχύει το αποτέλεσμα της διαδικασίας. Το σώμα χαλαρώνει και ταυτόχρονα τονώνεται.
μεμβράνη αδυνατίσματος σοκολάτας

Η τιμή των θεραπειών αδυνατίσματος στα σαλόνια

Όταν επιλέγετε μια συγκεκριμένη επιλογή από τα παραπάνω, δεν είναι το τελευταίο κριτήριο η τιμή των διαδικασιών αδυνατίσματος στο κομμωτήριο. Καθορίζεται με βάση διάφορους παράγοντες. Το κόστος εξαρτάται από τα προσόντα του ειδικού και το είδος της διαδικασίας, τον βαθμό αποτελεσματικότητάς της, την πολυπλοκότητα της διαδικασίας και τις συσκευές που χρησιμοποιούνται.