Οδηγίες χρήσης Keto BodyTone

Οδηγίες για Keto BodyTone

Τα καψάκια Keto BodyTone έχουν τα δικά τους χαρακτηριστικά και ενδείξεις χρήσης. Πριν αγοράσετε, θα πρέπει να μελετήσετε προσεκτικά πώς συμβαίνει η απώλεια βάρους μέσω κέτωσης. Αυτό είναι σημαντικό για όσους θέλουν να επιτύχουν τη μέγιστη επιτυχία στη διαδικασία απώλειας βάρους και θέλουν να γνωρίζουν πώς να χρησιμοποιούν αυτό το φάρμακο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε καψάκια

πώς να χρησιμοποιήσετε τα καψάκια Keto BodyTone

Τα καψάκια Keto BodyTone πρέπει να χρησιμοποιούνται αυστηρά σύμφωνα με τις οδηγίες. Το μάθημα διαρκεί 1 μήνα. Οι κάψουλες πρέπει να λαμβάνονται 2 φορές την ημέρα, μισή ώρα πριν από τα γεύματα. Οι κάψουλες πρέπει να πλυθούν με άφθονο νερό. Λαμβάνονται καλύτερα πριν από το μεσημεριανό γεύμα και το δείπνο. Κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων πρόσληψης τροφής, οι κάψουλες απορροφώνται καλύτερα. Σε αυτήν την περίπτωση, η δίαιτα πρέπει να προσαρμόζεται για απώλεια βάρους μέσω κέτωσης.

ΘΡΕΠΤΙΚΕΣ ουσιες Κατά προσέγγιση ποσοστό στη διατροφή
Λίπη 70%
Πρωτεΐνη 25%
Υδατάνθρακες πέντε%

Κάψουλες κέτωσης, ενδείξεις χρήσης

Τα καψάκια κέτωσης είναι ιδανικά για όσους έχουν επιλέξει την κέτωση ως μοντέλο απώλειας βάρους. Όταν εφαρμόζονται, οι κάψουλες ενεργοποιούν την παραλαβή ενέργειας από λιπώδη κύτταρα, κάνοντάς τα έτσι ενεργά. Αυτό εξασφαλίζει αυξημένη παραγωγή σωμάτων κετόνης. Με τη σειρά του, η κατάσταση του σώματος κανονικοποιείται, το υπερβολικό βάρος θα εξαφανιστεί και η όρεξη θα μειωθεί.

Πρώτα απ 'όλα, οι κάψουλες προορίζονται για άνδρες και γυναίκες που πάσχουν από υπερβολικό σωματικό λίπος. Κατά τη διαδικασία της κατανάλωσης, η όρεξη θα μειωθεί και η συνεχής απάθεια και κόπωση θα εξαφανιστούν. Με τη σωστή χρήση του φαρμάκου, το υπερβολικό βάρος θα φύγει και οι πεπτικές διαδικασίες στο σώμα θα ομαλοποιηθούν.

Αντενδείξεις για χρήση

Τα καψάκια δεν έχουν αντενδείξεις για χρήση. Όλα χάρη στη φυσική σύνθεση. Όλα χάρη στα εύπεπτα συστατικά που βρίσκονται στη σύνθεση του φαρμάκου, μεταξύ αυτών:

  • Ο β-υδροξυβουτυρικός εστέρας προκαλεί κέτωση στο σώμα.
  • Το σύμπλεγμα οξέων και βιταμινών στις κάψουλες βοηθά στην κατανομή και την αφομοίωση των λιπών.
  • Τα εκχυλίσματα φυτών και βοτάνων έχουν αντιοξειδωτική δράση και ομαλοποιούν την πέψη.
  • Τα μικροθρεπτικά συστατικά συμβάλλουν στη διατήρηση υψηλού επιπέδου συνεχούς κέτωσης.

Σε περίπτωση αμφιβολίας, συμβουλευτείτε έναν γιατρό. Αλλά οι κάψουλες αδυνατίσματος είναι πλήρως δοκιμασμένες και ασφαλείςΠροστατεύει το σώμα από την ανάπτυξη διαβήτη, όγκων και καρδιαγγειακών παθήσεων. Το φάρμακο είναι απολύτως ασφαλές και διαθέσιμο για αγορά στην Ελλάδα.